Tepih Servis Sjaj

O Nama

Tepih Servis Sjaj osnovan je pre više od 20 godina u Beogradu. I sama činjenica da toliko postoji i opstaje na tržištu jake konkurencije govori o našem kvalitetu u radu. Sarađujemo sa puno državnih i privatnih firmi, sa ambasadama,fakultetima, školama obdaništima, kao i sa velikim privrednim i industrijskim gigantima.

Tepih servis Sjaj opstaje više od dvadeset godina na tržištu, u domenu usluga higijene, pranja i čišćenja tepiha, održavanja Vašeg životnog i poslovnog prostora. Sama činjenica da toliko postoji i opstaje govori o našem kvalitetu u radu. To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za naš dalji rad. Tepih servis Marković uz povoljne cene nudi Vam i vrhunski kvalitet, u pružanju svih naših usluga. Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno, dubinsko pranje i čišćenje tepiha,pranje nameštaja, održavanje higijene životnog i poslovnog prostora, kao i drugih naših usluga. Naš vrhunski kvalitet i profesionalizam u radu ogleda se u tome što ugovoreni posao obavljamo u potpunosti, u dogovorenom vremenskom roku, sa obučenim ljudstvom, i najsavremenijom tehnologijom, kao što su najsavremenije mašine i visoko kvalitetna hemijska i ekološka sredstva.


Besplatan prevoz tepiha!

Prevoz tepiha je besplatan: podrazumeva prevoz tepiha od klijenta do servisa i obratno. Drugim rečima uzima se tepih od klijenta donosi u servis na profesionalno dubinsko pranje i čišćenje i nakon pranja , čišćenja, sušenja i ostale obrade vraća na adresu vlasnika. Prevoz tepiha je potpuno besplatan na celoj teritoriji Beograda.

Napominjemo da pokrivamo sve opštine Beograda i to: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Palilula, Dorćol, Rakovica, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo...po potrebi i opstine u Srbiji.


Pozovi nas na: 011/2860-692 ; 064/1712-043 ; 063/8530-768