Proces pranja tepiha

Tepih Servis “Sjaj” vrsi profesionalno pranje tepiha po svedskim standardima. Pranje tepiha u vrsimo sa najmodernijim masinama, kao i sa veoma mocnim abrazivnim sredstvima, koja uklanjaju svu prljavstinu iz tepiha, deluju baktericidno, uklanjaju grinje iz tepiha i stvaraju dugogodisnju zastitu tepiha od moljaca. Sve nase masine kao i nasa sredstva za pranje tepiha deluju blagotvorno na tkaninu tepiha te je ne ostecuju.
Tepih servis “Sjaj” koristi ekoloska sredstva za pranje tepiha, treba naglasiti da nasa sredstva za pranje tepiha ne zagadjuju prirodnu sredinu te su potpuno bezbedna po zdravlje ljudi. U tepih servisu Sjaj pranje tepiha se radi standarnizovano kao i u vecini tepih servisa u Beogradu, Srbiji i Evropi.

[blockquote author=”” link=”” target=”_blank”]U nasem servisu, odmah nakon preuzimanja Vaseg tepiha, poslovodja Tepih Servisa Sjaj vrsi detaljni pregled tepiha. Pregled tepiha generalno podrazumeva uocavanje u kakvom je stanju, koliko je uprljan, ima li fleka, moguce prisustvo moljaca kao i druga hemijska i fizicka ostecenja tepiha. Nakon ovog pregleda tepiha u zavisnosti od njegovog stanja nas poslovodja stupa u telefonski kontakt sa vlasnikom tepiha i obavestava ga o svim uocenim detaljima kao i o mogucnostima servisiranja tepiha.[/blockquote]

U  tepih servisu Sjaj tepih se podvrgava prilicno detaljnom pranju i ciscenju i to sa najboljim masinama za pranje tepiha na sledeci nacin:

Tepih se prvo usisava usisivacima veoma velike usisne snage, nasi usisivaci stvaraju jake vibracije na tepihu i tako simuliraju tresenje tepiha uz istovremeno usisavanje, ovo se radi sa obe strane tepiha (lice i nalicje tepiha).

Nakon usisavanja tepiha sledi proces pranja tepiha.U tepih servisu Sjaj za razliku od  vecine tepih servisa u Beogradu tepih se pere detaljno specijalizovanim  masinama  Americke proizvodnje.Tepih se podvrgava ribanju  prilagodjenim cetkama uz deterdzent i vodu, nakon ribanja sledi ispiranje teopiha do bistre kapi. Postupak ispiranja se ponavlja vise puta masinama koje ubrizgavaju cistu vodu uz istovremeno usisavanje prljave vode, postupak se ponavlja sve dok usisana voda iz tepiha ne postane bistra. Nakon ispiranja tepiha poslovodja Tepih Servisa Sjaj vrsi pregled istog i na osnovu pregleda odlucuje da li ce ponoviti ceo postupak jos jednom ili ne.  U koliko je tepih dobro opran sledi izbeljivanje resa na tepihu.

  • Izbeljivanje Resa Na Tepihu

Beljenje resa na tepihu radi se uz pomoc masine za izbeljivanje resa tako sto se ubrizgava izbeljivac uz istovremeno  ispiranje i usisavanje. Kada su rese izbeljene sledi susenje tepiha

  • Susenje Tepiha

Nakon sto je tepih dobro opran i ispran do bistre kapi od deterdzenta kao i od drugih hemikalija sledi susenje tepiha.Tepih se susi u zavisnosti od vremenskih prilika kao i godisnjeg doba na dva nacina:

  • Prirodno susenje tepiha

Prirodno susenje tepiha,podrazumeva susenje tepiha u prirodnom okruzenju u random dvoristu Tepih servisa Beograd pod nastresnicama velike povrsine i to susenje primenjuje se u letnjoj sezoni ili kad su vremenske prilike takve da se tepih moze osusiti u roku od dva dana prirodnim putem. U zimskoj sezoni ili kad su vremenski uslovi losi tepih susimo u komori:

  • Susenje u komori

Susenje tepiha u komori,podrazumeva  susenje tepiha u vestackim uslovima ili holu koji zovemo komora jer je hermeticki zatvorena i termicki izolovana unutar koje su kontrolisane temperature obicno visoke i uz precizno kontrolisano strujanje vazduha tepisi se osuse za svega par sati. Nakon susenja tepih se skida roluje i pakuje u cistu higijensku foliji, a zatim se odlaze u magacin tepih servisa Beograd gde se cuva do dana vracanja na Vasu kucnu adresu.

BESPLATAN PREVOZ TEPIHA

Posto smo tepih dobro usisali istresli, oprali i osusili nasa terenska sluzba vam po dogovoru potpuno besplatno vraca tepih na Vasu kucnu adresu.Tepihe peremo po najpovoljnijoj ceni u Beogradu.

[hr height=”15″ style=”zigzag” line=”default” themecolor=”1″]

 

Comments

One response to “Proces pranja tepiha”

  1. Branko Vukmirovic Avatar
    Branko Vukmirovic

    Vrhunski Tepih-Servis! Odlicna usluga i cena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *