NAJKVALITETNIJE USLUGE PRANJA TEPIHA UZ JEFTINE CENE

Dubinsko Pranje Tepiha

Pranje Tepiha Sjaj,vrši dubinski temeljno. Koristimo profesionalne mašine, Američke proizvodnje za pranje tepiha. To su mačine na električni pogon, veoma moćne snage za pranje tepiha. Ove mašine istovremeno tresu tepih, usisavaju tepih, peru tepih, uz ribanje, prilagodjenim četkama, za pranje tepiha, ispiraju tepih i na kraju isušuju tepih. Posle ovakvog nacina pranja tepiha, tepih je samo vlazan i spreman za dalje servisiranje, kao sto su izbeljivanje resa i susenje tepiha, bilo prirodnim putem ili u komori. Kada je tepih opran i osusen u tepih servisu Beograd nasa terenska sluzba vrsi Besplatan prevoz tepiha na vasu kucnu adresu.


Pranje Tepiha Do Bistre Kapi

.Ispiranje tepiha do bistre kapi je pranje tepiha, gde se tepih natapa vodom, i detaljno ispira, do bistre kapi, od deterdženta, kao i od drugih hemikalija, kojima je bio podvrgnut, u postupku čišćenja. Ovako pranje tepiha se moze primeniti samo na nekim vrstama tepiha drugim rečima vodeno pranje je kvalitetnije samo za neke vrste tepiha, ali ne i za druge, koji se ne smeju prati vodom, poput persijanera, vijetnamaca, svilenih i sl. Pranje tepiha do bistre kapi je isto pranje kao i masinsko-dubinsko pranje tepiha, razlika je samo u tome sto se ovo pranje radi specijalnim velikim mašinama koje tepih peru pod velikim pritiskom te je pranje i delotvornije i sam postupak pranja se ponavlja nekoliko puta a posebno ispiranje koje se ponavlja sve dok iz tepiha ne krene bistra voda.Proces vodenog pranja tepiha sastoji se od nekoliko procesa.


Čišćenje Tepiha Usisavanje i Trešenje

Čišćenje tepiha vršimo profesionalnim usisivačem velike snage koji v,erovatno nemate kod kuće, pa samim tim ni kvalitet usisavanja ne može biti kao naš. Dozvolite da Vas uverimo da smo najkvalitetniji u Beogradu.

Trešenje tepiha se vrši najmodernijom mašinom iz inostranstva koja je mnogo jača nego da ručno tresete tepih. Sačuvajte snagu za neke korisne stvari, a čišćenje i trešenje tepiha prepustite tepih servisu Beograd.


Sušenje Tepiha Prirodno i u Komori

Sušenje tepiha, u komori i prirodno. Tepih servis Beograd posle svakog pranja tepiha i čisćenja tepiha radi i obavezno sušenje tepiha. Postoje dva načina, susenja tepiha, nakon pranja i cedjenja tepiha u centrifugi. Pošto tepihe peremo preko cele godine, bez obzira na vremenske prilike i sušenje tepiha prilagodjavamo tome.

U tepih servisu Beograd,Sušenje tepiha vrsimo na dva načina: Prirodno sušenje tepiha koje se praktikuje u letnjem periodu i Sušenje tepiha u komori koje se praktikuje u zimskom periodu


Prenje nameštaja Pranje mebla

Pranje nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, jastuka, stolica, fotelja, taburea, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja vršimo sa profesionalnim ekstracionim mašinama i specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo terensku službu sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja i čišćenja nameštaja. Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Ujutru opran krevet, a uveče udoban odmor u istom. Napominjemo da pranje mebla vršimo kako za firme i preduzeća, dakle za pravne subjekte, tako i za fizička lica kada se radi o većim količinama mebliranog i štofovanog nameštaja, tepih servis Marković formira i povoljne cene i popuste u dogovoru sa Vama


Pranje unutrašnjosti automobila

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA podrazumeva mnogo više od samo usisavanja unutrašnjosti vozila! To zapravo predstavlja složen proces u kojem se koriste mašine, praškovi i široka paleta auto kozmetike koja je uglavnom u stanju da otkloni bilo kakvu fleku sa sedišta, tapacirunga, neba, poda, plastike ili gepeka Vašeg auta. Uz DUBINSKO ČIŠĆENJE ENTERIJERA našim mušterijama besplatno poklanjamo UKLANJANJE ŽVAKA sa sedišta! Mnogi od nas provode mnogo vremena u automobilu i vrlo je važno da auto bude čist, jer čistoća je pola zdravlja! Zbog toga danas mnogi vlasnici automobila dovoze svoje automobile na PRANJE ENTERIJERA. Vreme potrebno za DUBINSKO PRANJE je oko 3-4 sata! Nakon završenog pranja Vaš ljubimac je slobodan za korišćenje!

Besplatan prevoz tepiha i pranje tepiha na celoj teritoriji grada Beograda!

Profesionalni servis za pranje tepiha za uže i šire područje Beograda.